Om huset

Huset vårt i Les Arcs har to romslige leiligheter. Det har svømmebasseng på 8 x 4 meter, som er åpent  i høysesongen og når været tillater det, og er omkranset av en stor hage med hekk og busker som hindrer innsyn.

Hver leilighet har 6 sengeplasser, og passer ypperlig til storfamilieferie, venneferie for barnefamilier, bursdagsfeiringer og bryllup! 

Leilighetene har vaskerom med felles vaskemaskin og tørkestativ på baksiden av huset.

Leiligheten i 1.etg.
 
Lyst og velutstyrt kjøkken med spiseplass til 6, kjøl/frys, induksjonskomfyr, stekeovn, oppvaskmasin, vannkoker, kaffetrakter, presskanne, brødrister, strykejern, barneseng, barnestol, vifter.
Stor behagelig salong med glassdører ut til hagen og til bassenget. Spiseplass til 6 under Pergolaen på den hellelagte terrassen mot hagen.
Tre separate soverom; ett med 2 enkeltsenger og to med dobbeltsenger. Separat WC, bad, samt hall. Solstoler til bruk i hagen eller ved bassenget. 

Soverom 1. etg
Dersom du vil se mer av leiligheten i 1.etg., finner du flere bilder her.

Leiligheten i 2.etg.
Stue med stor spiseplass til 6, samt sofagruppe ved peisen. 
Velutstyrt kjøkken med kjøl/frys, induksjonskomfyr, stekovn, oppvaskmaskin, vannkoker, presskanne, brødrister, støvsuger, strykejern og barnestol.
Hårføner på badet. Separat WC.
Bord med plass til 6 på terrassen med dør ut fra nordsiden av stuen. 3 lyse soverom med nyere senger, barneseng. 6 solstoler.


Dersom du vil se flere bilder fra leiligheten i 2.etg., finner du de her.


 

Beliggenhet